Cassano valt Lukaku aan: “Hij behoort niet tot de beste spitsen ter wereld”

Cassano valt Lukaku aan: “Hij behoort niet tot de beste spitsen ter wereld”

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 19:00za 06-03-2021 om 19:00

Internazionale lijkt goed op weg om de titel in Italië te pakken en mag daarvoor onder andere Romelu Lukaku bedanken. De spits was met twee assists tegen Parma weer belangrijk in de 1-2 overwinning. Italië spreekt vol lof over hem, behalve ene Antonio Cassano.

Cassano is een voormalig Italiaans international, die gedurende zijn carrière bij heel grote clubs speelde. Zoals AS Roma, Real Madrid, AC Milan en Inter. Ondanks de indrukwekkende statistieken van Lukaku dit seizoen is de ex-speler van Inter toch kritisch voor hem. “In mijn ogen heeft hij (Lukaku) geen techniek”, zegt hij op Bobo TV. Voorts vindt hij ook dat ze het in de Serie A te makkelijk maken voor Lukaku.

Lukaku plaatste zichzelf een tijdje geleden tussen de vijf beste spitsen ter wereld en ook daar had Cassano zijn mening over. “Hij is fundamenteel voor Inter, maar ik zie hem niet als één van de beste spitsen ter wereld.” Zo wilt hij Lukaku eens zien uitblinken in de Champions League. “Ik zou hem graag eens zien tegen de sterkste verdedigers als Varane, Ramos en Marquinhos.” 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws