Bataille sluit vertrek bij KV Oostende niet uit: Het moet goed voelen

Bataille sluit vertrek bij KV Oostende niet uit: "Het moet goed voelen"

06-03-2021 21:00
4

Heel wat Belgische topclubs zullen komende zomer weer op zoek gaan naar goede voetbalbelgen. Daar is Jelle Bataille er één van. De rechtsachter is helemaal doorgebroken bij KV Oostende en werd al gelinkt aan onder andere KAA Gent. Denkt Bataille ook aan een transfer?

De rechtsachter sluit een transfer alvast niet uit. "Misschien is dit wel hét moment. Het buitenland of een Belgische topclub, dat maakt mij niet zoveel uit", zegt Bataille bij De Krant van West-Vlaanderen.

"Het moet goed voelen en ik moet er mij verder kunnen ontwikkelen. Maar ik zeg ook niet neen tegen Oostende als ze met het juiste voorstel komen om mijn contract te verlengen", geeft de rechtsachter aan.

KAA Gent werd al gelinkt aan Bataille, terwijl Royal Antwerp FC komende zomer ook op zoek zal gaan naar een nieuwe rechtsachter. Standard, KRC Genk, Club Brugge en RSC Anderlecht lijken eerder niet op zoek te (moeten) gaan naar een nieuwe rechtsachter. Bataille heeft nog een contract tot eind volgend seizoen bij KV Oostende.