Belgische variant om naar uit te kijken: “'Sunderland 'till I die' met twist

Belgische variant om naar uit te kijken: “'Sunderland 'till I die' met twist"

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 12:30za 06-03-2021 om 12:30

Als je als voetballiefhebber 'Sunderland 'till I die' niet gezien hebt, raden we je aan dat nu meteen te doen. Binnenkort komt een Belgische variant op de buis die draait over KV Oostende.

De voorbije maanden is er heel wat gebeurd bij KV Oostende. De club was bijna failliet. De overname verliep niet vlot en fans kwamen in actie om de club er terug boven op te helpen. Ondertussen staat KVO er weer. Vanaf april zal op het open kanaal van Telenet te zien zijn hoe Oostende haar opmars maakte in de Jupiler Pro League.

Martin Heylen heeft de docu gemaakt. De programmamaker is zoals iedereen weet een hevige fan van de Kustploeg. “Ik ben blij dat ik dat nu eindelijk kan zeggen: met Woestijnvis maken we een docuserie over KVO, die vanaf april ook op het open net van Telenet te zien is”, stelt de programmamaker maker in Het Laatste Nieuws.

Volgens Heylen mogen we aan toptelevisie verwachten. “Baanbrekend in het Belgisch voetbal. Een beetje zoals de Netflix-serie 'Sunderland 'till I die', maar met onze eigen twist”, stelt Heylen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws