Gemis voor Lommel, aanvaller probeert olympisch ticket te veroveren

Gemis voor Lommel, aanvaller probeert olympisch ticket te veroveren

Gepubliceerd: zaterdag 6 maart 2021 om 12:00za 06-03-2021 om 12:00

In 1B heeft Lommel nog een waterkans om de Play-Offs voor promotie te bereiken. Toch laat het Manfred Ugalde even met plezier gaab. Ugalde mag gaan proberen om met Costa Rica een plaats te veroveren op de Olympische Spelen.

Ugalde maakte al zijn debuut voor de A-ploeg van Costa Rica, maar moet nu gaan schitteren voor de U23 van zijn land. De speler van Lommel zal dat waarschijnlijk doen als aanvoerder. Volgende zomer zijn de Olympische Spelen in Tokio. Costa Rica hoopt daar natuurlijk bij te zijn.

Van 20 maart tot 1 april staan de Concacaf Olympische kwalificatiewedstrijden op het programma. Lommel zal Ugalde zeker missen tegen Westerlo, Lierse en Union. Tegen de tijd dat Lommel tegen de Brusselse clubs Union en RWDM moet spelen, hoopt de club weer over haar aanvaller te beschikken.

In 1B staat Lommel momenteel op de 4e plaats met 31 punten. Union stevent af op de titel. De 2e in de stand speelt Play-Offs om promotie naar 1A af te dwingen. Momenteel staat Seraing met 38 punten 2e in de stand.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws