Slecht nieuws over Hazard: ‘Rode Duivel zet stappen terug in revalidatie’

Slecht nieuws over Hazard: ‘Rode Duivel zet stappen terug in revalidatie’

06-03-2021 07:00 Laatste update: 07:01
6

Eden Hazard blijft maar op de sukkel met blessures bij Real Madrid. De Spaanse sportkrant Marca kopt dat de Rode Duivel een stap achteruit heeft gezet in zijn revalidatie.

Hazard liep in februari een spierblessure op en het leek de goeie weg op te gaan, maar nu ziet het er naar uit dat de Rode Duivel een domper moet verwerken. Hazard trainde al mee, maar kampt met een slecht gevoel op de plek van zijn blessure ter hoogte van de quadriceps van zijn linkerbeen.

Hazard zet zo enkele stappen terug in zijn revalidatie en wisselt hij trainingen op het veld af met individuele oefeningen in de fitness. Real Madrid verwachtte dat hij vier tot zes weken out zou zijn, maar coach Zinedine Zidane sprak over twee of drie weken. We zijn intussen een maand later, pijnlijk.

Een comeback na de interlandbreak, begin april, lijkt nu een realistischere doelstelling voor Hazard. Real Madrid wil alvast geen risico’s nemen en ook de Champions League-match van 16 maart tegen Atalanta zal hij waarschijnlijk aan zich moeten laten voorbijgaan.