KRC Genk schakelt KV Mechelen uit: We brachten te weinig

KRC Genk schakelt KV Mechelen uit: "We brachten te weinig"

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 19:45vr 05-03-2021 om 19:45

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 19:48vr 05-03-2021 om 19:48

Donderdag stonden KRC Genk en KV Mechelen tegenover elkaar in de kwartfinale van de Croky Cup. Genk won overtuigend met 4-1. KV Mechelen-speler Jordi Vanlerberghe was na afloop zwaar ontgoocheld over de manier waarop ze zich naar de slachtbank lieten leiden.

“We brachten veel te weinig. Het was gewoon niet goed genoeg”, zei Vanlerberghe in Het Nieuwsblad. Vanlerberghe zag wat het probleem was. “We kwamen overal te laat en liepen achter de bal."

KV Mechelen is door deze nederlaag uitgeschakeld in de beker. Een tweede tik in één week tijd dat ze te verduren krijgen. Want na hun nederlaag tegen KV Oostende van vorig weekend lijkt ook Play-Off 1 weer een stapje verder weg. "Je mag niet vergeten dat we nog altijd KV Mechelen zijn. Na een reeks goeie wedstrijden met veel punten kan het altijd gebeuren dat je een wedstrijd verliest."

Al beseft Vanlerberghe dat ze zondag tegen RSC Anderlecht zullen moeten reageren. “We hebben geen andere keuze", gaat hij verder. Vanlerberghe wil zich ook niet verstoppen achter excuses voor de mindere prestatie in de Luminus Arena. "Dat helse schema geldt voor alle ploegen. We hebben een goede en brede kern, dus dat mag geen excuus zijn."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws