'Club Brugge strijdt met Engelse clubs om Sheffield Wednesday-speler Urhoghide'

'Club Brugge strijdt met Engelse clubs om Sheffield Wednesday-speler Urhoghide'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 19:00vr 05-03-2021 om 19:00

Club Brugge probeert steeds vaker jong (buitenlands) talent te vinden om uiteindelijk te zien evolueren naar een belangrijke basispion binnen de club. Dat deed het met Odilon Kossounou, die nu mag dromen van een toptransfer. Zijn vervanger wordt mogelijk Osaze Urhoghide.

Bij het Engelse Football League World valt te lezen dat Club Brugge het vizier heeft gericht op Urhoghide. De twintigjarige verdediger komt momenteel uit voor de Engelse tweedeklasser Sheffield Wednesday, waar hij dit seizoen bezig is aan zijn grote doorbraak. Club Brugge hoopt met Urhoghide opnieuw een witte raaf gevonden te hebben.

Club Brugge is echter niet de enige ploeg die interesse toont in de jonge verdediger. Zo hebben ook Leeds, Crystal Palace en Watford het vizier gericht op Urhoghide. De Engelsman heeft ook een aflopend contract bij Sheffield Wednesday en kan deze zomer dus gratis in huis worden gehaald.

Bij Blauw-Zwart lijkt hij de opvolger van Odilon Kossounou te moeten worden. De Ivoriaanse verdediger werd als tiener door Club Brugge naar België gehaald en wordt inmiddels gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs, waaronder Arsenal, AC Milan en Internazionale.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws