Sommige Belgische clubs hebben recent nog contact opgenomen met Henrotay

"Sommige Belgische clubs hebben recent nog contact opgenomen met Henrotay"

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 20:30vr 05-03-2021 om 20:30

De voorbije weken kwam er door Football Leaks weer heel wat aan het licht over de rol van enkele makelaars in het Belgisch voetbal. Ook de rol van Christophe Henrotay, die bij flink wat transfers een stevig graantje zou meegepikt hebben. Toch lijkt zijn rol in het Belgisch voetbal nog niet uitgespeeld te zijn.

Flink wat clubs gaven aan niet langer met Henrotay meer te willen werken, maar volgens zijn advocaat Dimitri De Beco is dat toch niet helemaal correct. "Hoewel een aantal clubs zich burgerlijke partij gesteld hebben tegen hem, zijn er sommigen van hen die recent nog contact met hem opgenomen hebben over spelers die hij vertegenwoordigt", klinkt het bij La Dernière Heure.

"Ze zijn er dan ook van overtuigd dat dat ook nu nog hun belang kan dienen, in tegenstelling tot wat ze willen doen geloven", geeft hij nog aan. Om welke clubs het gaat, is echter niet bekend.

Eén van de clubs die zich burgerlijke partij had gesteld, is RSC Anderlecht. Zo raakte bekend dat hij flink wat geld verdiende aan de transfers van Youri Tielemans, Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic, tot groot ongenoegen van paars-wit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws