KV Oostende-sterkhouder geheimzinning over toekomst: Sta open voor alles

KV Oostende-sterkhouder geheimzinning over toekomst: "Sta open voor alles"

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 18:16vr 05-03-2021 om 18:16

KV Oostende is dit seizoen één van de grote verrassingen en kan rekenen op flink wat goed presterende spelers. Daar is huurling Jack Hendry er één van. De Schot wordt gehuurd van Celtic, maar ligt zijn toekomst daar ook?

KV Oostende beschikt over een aankoopoptie om Hendry definitief over te nemen. De verdediger lijkt ook niet uit te sluiten dat hij langer bij de Kustploeg blijft. "Ik sta open voor alles wat op mijn pad komt", geeft hij aan bij BBC.

Ook een langer verblijf bij Celtic behoort tot de mogelijkheden. Maar daar zullen wel enkele voorwaarden aan verbonden zijn. "Ongeacht mijn keuze is het wel van vitaal belang dat ik volgend seizoen wekelijks blijf spelen om mijn ontwikkeling verder te zetten. Als Celtic me zou willen houden, is dat een beslissing die zij moeten nemen", geeft hij aan.

Hendry heeft zich de laatste maanden wel in de kijker gespeeld van flink wat clubs. Zo werd er gewag gemaakt van interesse van Aston Villa, Brighton, Wolverhampton, Bournemouth, Werder Bremen, Freiburg, Brondby en AZ.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws