Verliest KAS Eupen coach San José? “Dat is de belangrijkste vraag”

Verliest KAS Eupen coach San José? “Dat is de belangrijkste vraag”

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 17:27vr 05-03-2021 om 17:27

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 17:29vr 05-03-2021 om 17:29

KAS Eupen is de verrassing in de Croky Cup en neemt het in de halve finale op tegen Standard. Coach Benat San José heeft echter een aflopend contract. Tegenover Het Laatste Nieuws laat de oefenmeester zich uit over de situatie.

De contracten van San José en sportief directeur Jordi Condom lopen af. “Naar mijn mening is de belangrijkste vraag: zijn we gelukkig samen?”, zegt San José over de contractistuatie. “Eupen is een ‘fantastic experience’ voor mij en dat gaat verder dan de naakte cijfers. Die worden te vaak beïnvloed door details waar je geen vat op hebt. Neem de match tegen Gent.”

“Zouden we minder goed hebben gepresteerd, mocht de volley van Heris nipt naast of ver over zijn beland? Verdienen de staf en de spelers van Club Brugge niet alle lof ondanks hun uitschakeling binnen de week in de Europa League en de Beker van België, twee wedstrijden die ze evengoed hadden kunnen winnen?”

San José focust zich nu op de wedstrijd tegen OHL. “De onderhandelingen over een eventuele contractverlenging is een zorg voor later», vervolgt Beñat San José. «Wat nu telt is de match tegen OHL. Ze onmiddellijk zien plaatsnemen bij de beter gerangschikte ploegen, was wellicht een verrassing maar ze blijven het goed doen.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws