Ik zie niet wie Club Brugge in de komende vijf jaren kan verslaan

"Ik zie niet wie Club Brugge in de komende vijf jaren kan verslaan"

05-03-2021 11:45
63

Club Brugge ligt uit de Europa League én de Croky Cup, maar heeft wel nog een straat voorsprong in de Jupiler Pro League. Dat doet ex-speler Thomas Meunier plezier. Hij denkt dat Club vertrokken is voor de komende vijf jaar. 

"De basis die gelegd is door Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert werpt al jaren zijn vruchten af", aldus Meunier bij Eleven Sports. "Alles wat deze nieuwe Brugse generatie tot stand heeft gebracht, het is niets dan succes. Ze hebben alles om te slagen met een goede financiële basis. Ze hebben ook telkens weer een speler gevonden met dezelfde kwaliteiten als de speler die verkocht werd. Of zelfs beter, zoals bij Noa Lang en Bas Dost."

Meunier denkt dan ook dat Club de titels aan mekaar kan rijgen. "Club Brugge is een slimme club, met expertise en knowhow. Ik weet niet wie er in de komende vijf jaren kan in slagen om hen te verslaan. Op een mirakel na."

Momenteel heeft Club in de competitie een voorsprong van vijftien punten op Antwerp. Bovendien heeft Club twee wedstrijden minder gespeeld dan de dichtste achtervolger.