UPDATE: Nog twee kandidaten om van Eetvelt op te volgen bij Pro League

UPDATE: Nog twee kandidaten om van Eetvelt op te volgen bij Pro League

05-03-2021 09:27 Laatste update: 12-03-2021 07:15
11

Wie wordt de opvolger van Karel van Eetvelt in de raad van bestuur van de Pro League? Het Nieuwsblad schuift drie namen naar voren: Jos Donvil (Anderlecht), Walter Damen (Beerschot) en Harm Van Veldhoven (Lommel SK).

Op 1 april stopt Van Eetvelt officieel. ‘De kandidatuur van Damen is wel onder voorbehoud. Momenteel zetelt ook Philippe Bormans in de raad van bestuur. Maar diens ploeg, Union, promoveert quasi zeker naar 1A. Beerschot is van mening dat er minstens één vertegenwoordiger van 1B in de raad van bestuur moet zetelen’, klinkt het.

Vandaag komen de leden samen. ‘De leden van de Pro League komen voor het eerst sinds lang nog eens in levenden lijve samen voor een buitengewone werkvergadering. Knopen – bijvoorbeeld over het nieuwe competitieformat – zullen daarop nog niet worden doorgehakt. Dat gebeurt pas op de algemene vergadering van 16 maart.’

Update: En toen waren ze nog met twee. Walter Damen van Beerschot heeft zich teruggetrokken voor een plekje in de Raad van Bestuur van de Pro League, dat meldt Het Belang van Limburg. Zo blijven Jos Donvil (Anderlecht) en Harm van Veldhoven (Lommel) nog over om Karel Van Eetvelt op te volgen. Op 1 april stopt Van Eetvelt officieel.