'Klopp ging tekeer tegen Salah voor wissel, Liverpool-aanvaller is boos'

'Klopp ging tekeer tegen Salah voor wissel, Liverpool-aanvaller is boos'

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 09:14vr 05-03-2021 om 09:14

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 09:18vr 05-03-2021 om 09:18

Het rommelt bij Liverpool, dat door de nederlaag tegen Chelsea is afgegleden naar de zevende plaats in de Premier League. Mohamed Salah werd donderdag een half uur voor tijd gewisseld in de Premier League-topper, en dat lijkt hem niet lekker te zitten.

De Britse presentator Matt Critchley was op Anfield en zag dat Liverpool-manager Jürgen Klopp zijn sterspeler naar de kant haalde. 'Salah is niet blij dat hij wordt gewisseld. Hij schudt zijn hoofd terwijl hij naar de bank loopt. Maar vijf minuten geleden ging Klopp tegen hem tekeer om mee terug te verdedigen. Hij was ver weg, sjokte halfslachtig terug. Klopp draaide zich meteen om naar Pepijn Lijnders en de twee bespraken de wissel', schrijft hij op Twitter.

Dat Salah plaats moest maken voor Alex Oxlade-Chamberlain deed de wenkbrauwen fronsen, aangezien Sadio Mané en Roberto Firmino nog minder in het stuk leken voor te komen. "Ik wilde wat frisse benen brengen. Het leek alsof Salah het een beetje moeilijk had, hij heeft veel gespeeld. Je hebt gelijk, ik had Sadio en Bobby ook kunnen wisselen. Maar Mo leek het zwaarder te hebben", verklaarde Klopp na afloop.

Salah zag vanaf de bank dat Liverpool de 0-1 achterstand niet meer ongedaan wist te maken. Ook zijn zaakwaarnemer leek niet echt gediend van de wissel:

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws