Martinez sprak met Franse verdediger: “Ik volg hem, maar er is nog niets concreet”

Martinez sprak met Franse verdediger: “Ik volg hem, maar er is nog niets concreet”

Gepubliceerd: donderdag 4 maart 2021 om 09:04do 04-03-2021 om 09:04

Laatste update: vrijdag 5 maart 2021 om 08:44vr 05-03-2021 om 08:44

De Rode Duivels zijn op zoek naar nieuwe alternatieven. De Nederlandse belofteinternational Pascal Struijk werd al genoemd, maar bondscoach Roberto Martinez heeft volgens Sport/Footmagazine ook gepolst bij Adrien Truffert.

Truffert is een 19-jarige Franse linksachter dit bij het Stade Rennes van Jeremy Doku (ex-Anderlecht) speelt. Dit seizoen speelde hij al 25 wedstrijden en daarin was hij goed voor één doelpunt en vier assists. Truffert verlengde onlangs zijn contract tot 2025 en heeft een interessant profiel voor de Rode Duivels.

Truffert is geboren in Luik en kan aldus ook voor de Belgische nationale ploeg uitkomen. Hij speelde tot nu toe twee keer mee met de Franse beloften. Na drie maanden emigreerde Truffert naar Frankrijk en sinds 2015 staat hij onder contract bij Rennes.

Update: Roberto Martinez volgt weldgelijk Franse linksachter Adrien Truffert, dat laat de bondscoach van de Rode Duivels aan La Dernière Heure weten. “Ik volg hem en we hebben elkaar al gesproken, ja. Maar er is nog niks concreet. Ik wilde gewoon al wat meer informatie - een eerste stap.  Een selectie in maart? Daarvoor zal het te vroeg zijn, geloof ik.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede optie?

Ja
70%
Nee
30%
(222 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws