Breaking news

KDB-loos Manchester City gaat verrassend onderuit tegen tienkoppig Leeds

Butez maakt rentree in oefenmatch, terugkeer Antwerp al tegen Club Brugge?

Butez maakt rentree in oefenmatch, terugkeer Antwerp al tegen Club Brugge?

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 16:31wo 03-03-2021 om 16:31

Laatste update: woensdag 10 maart 2021 om 09:44wo 10-03-2021 om 09:44

Royal Antwerp FC heeft goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Sander Coopman is volledig hersteld na zijn zware knieblessure en heeft de groepstrainingen bij de Great Old hervat.

Coopman viel begin juli uit tijdens voorbereidingswedstrijd tussen Antwerp en Eupen met een knieblessure. Het verdict was bijzonder hard: de voorste kruisbanden waren volledig afgescheurd.

De middenvelder ging meteen onder het mes en na een maandenlange revalidatie is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Coopman heeft woensdag de groepstrainingen hervat.

De 25-jarige Belg speelt als sinds de zomer van 2019 bij Antwerp, maar heeft tot nu toe nog maar 13 matchen op de teller.

Update: Na Sander Coopman konden ook aanvoerder Haroun, Hongla, Batubinsika, De Sart en Beiranvand weer meetrainen. Seck, Le Marchand en Miyoshi deden dat uit voorzorg niet. Bij Gelin werd geen spierscheur vastgesteld en Vercauteren kan binnenkort ook weer over Butez beschikken die helemaal fit is, dat meldt Het Laatste Nieuws.

Update: Jean Butez staat dicht bij een terugkeer onder de lat bij Royal Antwerp FC. De doelman zal vrijdag om 11u30 een oefenmatch tegen Waasland-Beveren spelen waar Butez zijn rentree zal maken. Het Laatste Nieuws meldt dat dit de laatste test is voor Butez voor hij terugkeert bij Antwerp. Meer dan waarschijnlijk zal Frank Vercauteren al voor Butez kiezen in de topper tegen Club Brugge.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws