Schalke heeft nieuws: vijfde trainer voor Raman en de zijnen dit seizoen

Schalke heeft nieuws: vijfde trainer voor Raman en de zijnen dit seizoen

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 20:47di 02-03-2021 om 20:47

De vijfde trainer van Schalke 04 dit seizoen is bekend. Dimitrios Grammozis heeft een contract tot medio 2022 ondertekend bij Die Königsblauen. Hij volgt de ontslagen Christian Gross op.

Dat maakt Schalke via officiële kanalen bekend. De 42-jarige Grammozis is na David Wagner, Manuel Baum, Huub Stevens en Gross de vijfde trainer die moet gaan proberen om Schalke in de Bundesliga te houden. "We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man is voor het laatste gedeelte van dit seizoen". geeft Peter Knäbel namens de Schalke-directie aan.

Met nog elf duels te spelen staat Schalke laatste in de Bundesliga. Er wacht de ploeg een loodzware klus om degradatie te voorkomen. Mocht het niet lukken om lijfsbehoud te realiseren, maakt dat voor Grammozis niet uit. Hij zal ook volgend seizoen als trainer voor de groep staan in Gelsenkirchen. Grammozis heeft als hoofdtrainer alleen ervaring bij Darmstadt 98, actief in de Tweede Bundesliga

Schalke besloot afgelopen zondag meerdere personen te ontslaan. Naast trainer Gross werden ook zijn assistent Rainer Widmayer, teammanager Sascha Riether, conditietrainer Werner Leuthard en technisch directeur Jochen Schneider op straat gezet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws