Seizoen Zulte Waregem is geslaagd: Alles wat er nu nog bijkomt, is winst

Seizoen Zulte Waregem is geslaagd: "Alles wat er nu nog bijkomt, is winst"

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 18:52di 02-03-2021 om 18:52

Zulte Waregem is bezig aan een sterke reeks. Komende zondag wacht echter een moeilijke verplaasting naar Club Brugge. Volgens ex-speler Luc Millecamps hoeft er echter niets meer voor Essevee.

"Gemakkelijk wordt het niet, want blauw-zwart is op dit moment outstanding", vertelde Millecamps aan Het Nieuwsblad. "Maar dit is misschien wel een goed moment om tegen Club Brugge te spelen. Zulte Waregem heeft het voordeel dat het niets meer te verliezen heeft, en dan kan je altijd iets meer. Het zit ook in de goede flow en scoort gemakkelijk, dus wie weet zit er wel een stunt in. Daarna volgen nog matchen tegen Anderlecht, KV Mechelen, Eupen en Gent. Ook geen sinecure. Maar goed, ook al zakken ze nu weer een beetje weg in de stand, het seizoen is geslaagd. Alles wat er nu nog bijkomt, is winst."

Play-Off 1 halen is volgens Millecamps niet echt realistisch. "Dat is moeilijk om te zeggen, natuurlijk. Verlies je nu twee keer, kan je evengoed weer tiende staan. Dat geldt trouwens voor alle ploegen in dat pelotonnetje. Maar wat er ook nog gebeurt, het seizoen van Zulte Waregem kan eigenlijk niet meer stuk. Al zou het natuurlijk erg mooi zijn, mocht het nu toch nog in Play-off 1 raken. Hoop doet leven, maar je moet wel realistisch blijven. Ik vind trouwens dat ze het ergens wel zouden verdienen", besloot Millecamps.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws