Breaking news

KDB-loos Manchester City gaat verrassend onderuit tegen tienkoppig Leeds

Castro-Montes: “Beker geeft ons de mogelijkheid om dit seizoen recht te zetten”

Castro-Montes: “Beker geeft ons de mogelijkheid om dit seizoen recht te zetten”

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 17:13di 02-03-2021 om 17:13

Woensdag spelen KAA Gent en KAS Eupen tegen elkaar in de kwartfinale van de Crocky Cup. Voor één Gent-speler wordt het een extra speciaal duel. Alessio Castro-Montes zal namelijk zijn ex-ploeg in de ogen kijken. "Best speciaal", geeft hij zelf aan op de persconferentie.

Het is bijzonder voor Castro-Montes. Op één seizoen mag hij twee keer op bezoek bij zijn ex-club."Hopelijk komen we wel met een beter resultaat dan in de heenmatch naar huis (lacht). Tot nu toe behaalden we dit seizoen 1/6 tegen de Panda's.” Maar dat is geen juiste weergave van de waardeverhoudingen volgens de verdediger. Ik denk niet dat dat een juiste waardeverhouding is, want in het laatste duel waren wij beter maar zat de VAR niet mee. In de heenmatch verdienden we zeker niet meer dan een gelijkspel, maar het werd een verliesmatch. Ik denk dat we dus aan elkaar gewaagd zijn."

Castro-Montes is ambitieus en wil zo ver mogelijk doorstoten in de beker. "e beker leeft wel in de spelersgroep. Het geeft ons de mogelijkheid om dit seizoen recht te zetten. In amper drie wedstrijden kunnen we veel goed maken. Mochten we de eindprijs naar Gent kunnen halen, zou het ons seizoen goed maken, maar we voelen ons nog niet gewonnen voor alle duidelijkheid.” Zo zijn ze bij Gent toch op hun hoede voor Eupen. Eupen kan heel onverwacht uit de hoek komen en ze beschikken over een goed team. Het kan woensdag alle kanten uitgaan. Hopelijk gaat het naar onze kant (lacht)." 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie haalt de halve finale?

Eupen
16%
Gent
84%
(25 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws