Real Madrid ziet twee sterkhouders terugkeren, Hazard traint binnen

Real Madrid ziet twee sterkhouders terugkeren, Hazard traint binnen

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 16:59di 02-03-2021 om 16:59

Goed nieuws voor Real Madrid. Het zag dinsdag zowel Karim Benzema als Sergio Ramos de training hervatten. Beide spelers trainden wel nog niet mee met de ploeg. Eden Hazard en Daniel Carvajal werkten binnen een individuele training af. 

Benzema en Ramos hebben dinsdag samen de training hervat. Het ging wel om een individuele training apart van de groep. Eder Militao daarentegen sloot zich wel terug aan bij de groepstraining. Rode Duivel Hazard werkte samen met Carvajal binnen een training af. Zo ziet Real Madrid toch enkele cruciale pionnen terugkeren voor het einde van het seizoen en de knock-out fase van de Champions League.

Benzema herstelt van een liesblessure en hoopt zondag zijn comeback te kunnen maken in de derby tegen Atlético Madrid. Een levensbelangrijk duel voor de titel want Real staat vijf punten achter op koploper Atlético, die een match speelde. Voor Ramos komt dat duel allicht te vroeg. Hij mikt op een terugkeer in de terugwedstrijd van de Champions League op 16 maart tegen Atalanta Bergamo. Real Madrid won de heenwedstrijd met het kleinste verschil.   

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws