Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Westerlo gaat nog vol voor promotie: De weken van de waarheid

Westerlo gaat nog vol voor promotie: "De weken van de waarheid"

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 13:45di 02-03-2021 om 13:45

Igor Vetokele leeft op bij Westerlo. Sinds de winterstop scoorde hij al vier keer, waardoor hij nu aan negen goals zit. Na heel wat omzwervingen heeft de ex-aanvaller van Cercle Brugge, FC Kopenhagen, Charlton, Zulte Waregem én STVV rust gevonden. 

"Ik zit goed in mijn vel", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen. "Na die coronaperiode had ik het even moeilijk en had ik een mindere periode. Met mijn doelpunten en mijn werk op het veld kan ik de ploeg helpen."

Westerlo staat maar één punt achter op Seraing en droomt nog van promotie. "Voorlopig laten we zeker in eigen huis weinig punten liggen. Ik hoop dat we de komende weken een reeks kunnen neerzetten en niet te veel meer laten liggen. We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken", oordeelt Vetokele. 

Westerlo heeft wel een druk programma voor de boeg. "Woensdag wacht de inhaalwedstrijd tegen Club NXT. Op papier lijkt het een makkie tegen een ploeg die amper zeven punten heeft, maar ik stel vast dat we het dit seizoen in de twee eerder gespeelde wedstrijden tegen de beloften van Brugge moeilijk hadden. Na Club NXT volgen competitieduels tegen concurrenten als Seraing en Lommel. Het worden sowieso moeilijke weken en vooral de weken van de waarheid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws