Breaking news

Geen proflicentie toegekend aan Moeskroen voor volgend seizoen

Geen paniek bij Antwerp: We zijn één van de beste clubs van België

Geen paniek bij Antwerp: "We zijn één van de beste clubs van België"

Gepubliceerd: dinsdag 2 maart 2021 om 11:30di 02-03-2021 om 11:30

Antwerp heeft het de laatste weken niet makkelijk. Tegen OH Leuven werd met 2-0 verloren. Frank Boya beseft dat het beter moet, maar panikeert niet. 

"We werden verrast door twee buitengewone doelpunten, dat moet je hen wel meegeven", vertelt Boya aan Gazet Van Antwerpen. "Net zoals het team was ik de eerste twintig minuten niet op de afspraak. We schoten te laat wakker en konden het tij niet meer keren. De tweede helft ging beter, maar die paar kansjes die we kregen konden we niet afmaken."

Antwerp ligt al uit de Croky Cup en krijgt deze keer dus geen midweekmatch. "We hebben een kleine week om de batterijen weer op te laden en ons te herpakken, want er resten ons nog vijf finales. Hopelijk recupereren we tegen dan nog enkele jongens."

Antwerp is op deze manier nog niet zeker van Play-Off 1. "We gaan nu niet plots panikeren. We zijn een van de beste clubs van België en we hebben de kwaliteiten, zonder pretentieus te doen, om dit over de streep te trekken. We hebben nog twee punten voorsprong op de rest dus we moeten geconcentreerd blijven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws