'Supertevreden' Brys geniet: Mooie eerste helft, gediend door twee mooie goals

'Supertevreden' Brys geniet: "Mooie eerste helft, gediend door twee mooie goals"

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 23:46ma 01-03-2021 om 23:46

Oud-Heverlee Leuven blijft meedoen voor Play-Off 1! De promovendus zegevierde in het sleutelduel met rechtstreekse concurrent en nummer twee Royal Antwerp FC: 2-0. Trainer Marc Brys kon enkel in de wolken zijn met de prestatie van zijn ploeg.

"Ik ben supertevreden", juichte Brys na afloop van de confrontatie bij Sporza. "We spelen een heel mooie eerste helft, waarin we gediend worden door twee mooie goals. In de tweede helft lieten we hen komen en probeerden we tegen te prikken, wat misschien iets minder lukte. Maar het was een mooie collectieve prestatie, die ons vertrouwen geeft voor de volgende vijf matchen."

Musa Al-Taamari was de grote man bij de Leuvenaars. Eerst dwong hij de vrije trap af die tot de openingstreffer leidde, nadien haalde hij verschroeiend uit in de linkerbovenhoek. "Die goal van Tamari?", kreeg Brys voorgeworpen. "Op de training heeft hij al een paar ruiten van auto's op de parking ingetrapt. Maar die goals en assists ontbraken nog wat bij hem, wat toch moet voor een aanvallende speler. Dat heeft hij nu getoond, zonder ook zijn defensieve werk niet te verwaarlozen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws