Het zijn hoogdagen voor Oostende: primetime in zowel Vlaanderen als Wallonië

Het zijn hoogdagen voor Oostende: primetime in zowel Vlaanderen als Wallonië

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 23:27ma 01-03-2021 om 23:27

KV Oostende heeft een stunt van formaat binnen handbereik. Met nog vijf speeldagen voor de boeg prijkt de revelatie nog steeds in de top-vier. Bovendien doen de jongens van Alexander Blessin dat met fris, modern voetbal. Dat valt zowel ten noorden als ten zuiden van de taalgrens in de smaak.

Maandagavond is de vaste avond voor voetbaltalkshows, aan beide zijden van het land. Op deze eerste maart konden de fans van Oostende hun hartje extra ophalen, want zowel in Extra Time als tegenhanger La Tribune mocht een kustboy het komen uitleggen. Frank Raes en Filip Joos kregen gezelschap van Jelle Bataille, de rechterflankverdediger van KVO.

Ook revelatie Arthur Theate stond in de schijnwerpers op maandag, zij het aan Franstalige zijde. Die media-aandacht maakt Oostende duidelijk bijzonder trots. 'Veel positieve aandacht voor onze twee jonge, Belgische verdedigers', schrijft het Twitter-profiel van de club onder meer. Volgende zondag mogen de West-Vlamingen al het goede bevestigen. Dan trekken ze naar KAA Gent.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gun jij Oostende een plek in Play-Off 1?

Ja
84%
Nee
16%
(87 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws