OFFICIEEL: Vlap (Anderlecht) krijgt nieuwe naam als trainer bij Bielefeld

OFFICIEEL: Vlap (Anderlecht) krijgt nieuwe naam als trainer bij Bielefeld

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 21:30ma 01-03-2021 om 21:30

Laatste update: dinsdag 2 maart 2021 om 15:27di 02-03-2021 om 15:27

Michel Vlap krijgt een nieuwe trainer. Arminia Bielefeld, de nummer zestien van de Bundesliga, heeft besloten om oefenmeester Uwe Neuhaus de laan uit te sturen.

Afgelopen seizoen promoveerde Neuhaus met Bielefeld naar de Bundesliga, maar dat succes lijkt alweer vergeten. De club staat op dit moment zestiende en dat is een plek die na het seizoen deelname aan play-offs om promotie/degradatie betekent. Dat heeft het bestuur van Arminia ertoe doen besluiten om Neuhaus de laan uit te sturen. Sportief directeur Samir Arabi zegt op de clubsite dat hij 'het team nog een impuls wil geven'.

De nieuwe trainer krijgt de taak om Arminia, dat maar één puntje voorsprong heeft op nummer zeventien Mainz, in de Bundesliga te houden. Dat zou dan moeten gebeuren met behulp van Vlap en Van der Hoorn. Vooral de verdediger zal tevreden zijn met de trainerswissel, omdat hij de laatste weken niet meer in de basis stond. 

Update: Michel Vlap staat onder contract bij RSC Anderlecht, maar speelt momenteel op huurbasis bij het Duitse Bielefeld. Daar werd trainer Uwe Neuhaus ontslagen en inmiddels is de nieuwe T1 ook al voorgesteld. Frank Kramer tekende een contract tot 30 juni 2023. Bij Bielefeld speelt overigens ook Belg Nathan de Medina.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws