OFFICIEEL: Eindelijk! 30-jarige El Ghanassy vindt een nieuwe ploeg

OFFICIEEL: Eindelijk! 30-jarige El Ghanassy vindt een nieuwe ploeg

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 21:05ma 01-03-2021 om 21:05

Kent u Yassine El Ghanassy nog? De voormalige speler van KAA Gent en KV Oostende heeft na lang zoeken eindelijk een nieuwe club gevonden. Hij gaat aan de slag bij Ujpest Budapest, in de Hongaarse eerste klasse.

Ujpest Budapest staat gekend als een club met een rijke traditie, maar voorlopig loopt het niet zoals het hoort. Ujpest staat momentaal op een achtste plaats in de Hongaarse competitie maar is zeker nog niet buiten degradatiegevaar. El Ghanassy is niet de enige Belg die actief is rond de club uit Hongarije. Want de club is in de Belgische handen van Roderick Duchatelet, zoon van ex-Standard-eigenaar Roland Duchatelet.

El Ghanassy kende een woelige carrière. Hij debuteerde op jonge leeftijd bij La Louvière waarna hij al snel naar AA Gent verkaste. Daar ontpopte hij zich tot een heuse smaakmaker die het ook twee keer tot Rode Duivel schopte. Wat volgde was een pleiade aan vooral buitenlandse clubs: West Bromwich, SC Heerenveen, Al Ain, Stabaek, Oostende, Nantes en Al-Raeed. El Ghanassy zat sindsdien al enige tijd zonder club maar krijgt dus nu een nieuwe kans in de Hongaarse competitie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws