'Titel' op komst voor Club Brugge? Blauw-Zwart kan vieren bij verlies van Antwerp

'Titel' op komst voor Club Brugge? Blauw-Zwart kan vieren bij verlies van Antwerp

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 19:15ma 01-03-2021 om 19:15

Laatste update: maandag 1 maart 2021 om 19:33ma 01-03-2021 om 19:33

Ook bij Club Brugge zal men uitkijken naar het resultaat tussen Royal Antwerp FC en Oud-Heverlee Leuven maandagavond. Bij een goed resultaat voor Club Brugge kan de landskampioen namelijk al Europese plannen beginnen maken.

Door de resultaten van de voorbije weken is Club Brugge al zeker van deelname aan Play-Off 1, maar het kan ook al een Europees ticket krijgen. Als de Antwerpenaren maandag verliezen van OHL is Club Brugge namelijk al zeker van de eerste plek in de reguliere competitie.

Met nog vijf duels te gaan (en Club Brugge heeft zelfs nog twee partijen tegoed) zal de voorsprong van Blauw-Zwart te groot zijn om voor het einde van de reguliere competitie nog ingehaald te worden (Club Brugge heeft ook meer overwinningen behaald dan Antwerp, red.). Daardoor bemachtigt het ook een ticket voor Europees voetbal en mag het al plannen maken voor een nieuw seizoen in Europa.

Voor Club Brugge zou het ook al een eerste symbolische prijs zijn dit seizoen. Eerder dit seizoen zag het KRC Genk de herfsttitel pakken, maar inmiddels heeft het de leidersplek stevig overgenomen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws