Breaking news

KDB-loos Manchester City gaat verrassend onderuit tegen tienkoppig Leeds

Club Brugge en Anderlecht jagen Essevee geen angst aan: Ideale moment

Club Brugge en Anderlecht jagen Essevee geen angst aan: "Ideale moment"

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 18:44ma 01-03-2021 om 18:44

Met nog vijf speeldagen te gaan in de Jupiler Pro League blijft de strijd om een plekje in Play-Off 1 bijzonder spannend. Inmiddels is ook Zulte Waregem weer één van de kandidaten om bij de eerste vier te eindigen. Ze blijven er ook stevig in geloven.

Ondanks een moeilijk seizoensbegin staat Essevee inmiddels weer zesde in de stand en mag het nog blijven dromen van Play-Off 1. Het volgt op amper drie punten van KV Oostende en KRC Genk, maar heeft met partijen tegen onder andere RSC Anderlecht en Club Brugge nog een stevig programma. Toch blijft men er bij Essevee in geloven.

"Tja, als je in Gent en op Antwerp kan winnen, dan kan je dat misschien ook wel op Anderlecht", zegt Laurens De Bock in Het Laatste Nieuws. "Op Club Brugge lijkt dat niet zo eenvoudig, maar ze zijn daar tegenwoordig een beetje gehavend. Misschien is het wel het ideale moment om naar Jan Breydel af te zakken", klinkt het.

Club Brugge neemt het donderdag nog op tegen Standard en mag het weekend daarop Zulte Waregem ontvangen. Het is echter nog maar de vraag of het dan spelers zoals Noa Lang, Hans Vanaken, Mats Rits en Bas Dost al kan recupereren.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws