'Clement denkt aan opvallende zet na uitvallen van Dost bij Club Brugge'

'Clement denkt aan opvallende zet na uitvallen van Dost bij Club Brugge'

01-03-2021 17:16
5

Club Brugge werd afgelopen donderdag uitgeschakeld in de Europa League en kwam ook niet ongehavend uit de wedstrijd tegen Dinamo Kiev. Zo viel Bas Dost uit met een blessure aan de hamstrings en staat hij even aan de kant. Daardoor mag Daniel Perez hopen op een kans.

De Venezolaanse spits is nog maar enkele weken bij Club Brugge en trainde in die periode ook mee bij Club NXT. In zijn eerste wedstrijd voor de jonkies van Club Brugge wist hij meteen te scoren en maakte hij klaarblijkelijk ook indruk op de staf van Club Brugge.

De voorbije wedstrijde zat Perez door de coronaproblemen al in de selectie van het A-elftal van Club Brugge en volgens de Venezolaanse journalist Carlos Tarache zal dat nog vaker gebeuren de komende weken. Zo geeft hij aan dat Perez wordt klaargestoomd voor de volgende partijen.

Door de blessure van Dost is de kans ook groot dat Perez binnenkort speelminuten krijgt bij het A-elftal. In de bekerwedstrijd tegen Standard lijkt Youssouph Badji nog de voorkeur te gaan krijgen, maar de kans bestaat dat Perez in de competitiewedstrijd tegen Zulte Waregem wel al zijn opwachting mag maken.