Italiaanse legende niet overtuigd van Lukaku: 'Scoort enkel tegen kleintjes'

Italiaanse legende niet overtuigd van Lukaku: 'Scoort enkel tegen kleintjes'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 16:30ma 01-03-2021 om 16:30

Romelu Lukaku blijft maar overtuigen bij Internazionale en lijkt inmiddels de grootste criticasters overtuigd te hebben. Al zijn er toch nog enkelingen die hun twijfels hebben over onze landgenoot. Daar is de Paolo Di Canio er één van.

De legendarische ex-spits van onder meer Juventus, Napoli, AC Milan, West Ham United en Lazio Roma vindt dat Lukaku toch ietwat te veel lof krijgt. "Hij doet hetzelfde als wat hij vorig seizoen deed", klinkt het bij Sky Sport Italia.

Volgens Di Canio staat Lukaku er namelijk niet op de grote momenten. "Dat is normaal, hij deed het ook in Engeland. Hij scoort de makkelijke goals tegen de kleintjes, maar in de Champions League scoort hij niet. Het verbaast me dat jullie daar nog steeds versteld van staan", geeft hij aan.

Kritiek die Lukaku in het verleden wel vaker te horen kreeg. De Rode Duivel kon dit seizoen echter al vier keer scoren in vijf CL-wedstrijden. In de toppers in Italië scoorde hij dit seizoen ook al tegen AC Milan, Napoli en Lazio. Enkel tegen Juventus vond hij de weg naar de netten niet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws