Zorgen voor Waasland-Beveren: 'Blessure Jackers én twee positieve coronatests'

Zorgen voor Waasland-Beveren: 'Blessure Jackers én twee positieve coronatests'

01-03-2021 09:00
1

Waasland-Beveren zit in de hoek waar de klappen vallen. De rode lantaarn zag net voor de belangrijke degradatietopper tegen Cercle Brugge Nordin Jackers uitvallen. Mogelijk blijft het daar niet bij, want de club kreeg te maken met twee positieve coronatesten.

Het Laatste Nieuws schrijft dat er zondag twee positieve tests werden bevestigd bij Waasland-Beveren. Het zou gaan om een speler – wiens naam niet kenbaar gemaakt  wordt – en een medewerker. Die laatste zou naar verluidt gaan nauw contact gehad hebben met de spelers, terwijl men in Beveren hoopt dat de speler in kwestie vals-positief testte.

Voor het duel tegen Cercle Brugge zag Waasland-Beveren ook al Jackers uitvallen met een blessure aan de quadriceps. De jonge Brent Gabriël moest hem vervangen. "Ik had en heb honderd procent vertrouwen in zijn kwaliteiten. Het is nooit eenvoudig om in zulke matchen in te vallen. Om nu een steen naar hem te gooien, zou een stap te ver zijn. Bij de eerste tegengoal gebeurden verschillende fouten", aldus Nicky Hayen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie