Maes en STVV zijn nog niet gered: Het zit ons niet mee op dit moment

Maes en STVV zijn nog niet gered: "Het zit ons niet mee op dit moment"

01-03-2021 08:00
0

STVV kon tegen AS Eupen de drie punten niet thuis houden. Door het puntengewin van Cercle Brugge en Royal Excel Moeskroen moeten de Limburgers weer achterom kijken. Trainer Peter Maes vindt dat zijn ploeg de laatste weken in de hoek zit waar de klappen vallen.

"We speelden een mindere 1e helft. We waren heel onzeker aan de bal en durfden niks te creëren. Maar we hadden wel controle en kregen zelfs nog de beste kans. Op een weggegeven hoekschop kregen we dan die goal binnen en dat was een domper. In de 2e helft zijn we er wel voor gegaan en begonnen we vooruit te voetballen", aldus Maes bij Sporza.

De STVV-trainer weet waar het misliep voor zijn team. "Het kantelmoment was het buitenspel bij onze gelijkmaker. Ik denk dat Mboyo met zijn dikke teen buitenspel stond. De rode kaart was terecht, daar moeten we niet over zeuren. We hebben met 10 nog heel verdienstelijk gespeeld en zelfs meer gebracht dan in de 1e helft."

"Niemand is blij met 1 op 12. In elke wedstrijd zaten er wel kantelmomenten waardoor we de punten niet pakken. Vandaag was dat het terecht afgekeurde doelpunt. Op die momenten zit het ons nu niet mee. Zo is het moeilijk om een resultaat te spelen", besluit Maes.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie