Martinez sluit Fellaini op het EK niet uit: Een speler die we niet vergeten

Martinez sluit Fellaini op het EK niet uit: "Een speler die we niet vergeten"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 23:45zo 28-02-2021 om 23:45

Marouane Fellaini op het EK, het zou zomaar kunnen. De rijzige middenvelder voetbalt nu al even in China, maar dat betekent niet dat Roberto Martinez hem uit het oog verloren is. Integendeel, geeft de bondscoach van de Rode Duivels toe.

Martinez bekent dat hij Fellaini van nabij volgt. "Al zitten we momenteel niet in een periode om beslissingen te nemen", wijst de selectieheer bij RTBF naar de interlandluwe tijden. "Nu zitten we in een periode waarin we informatie verzamelen. En de waarheid is dat we een oogje houden op Marouane, omdat hij een speler met een uniek profiel is. Hij is een competitiebeest dat je iets kan bijbrengen op een toernooi."

"Momenteel heeft hij al lange tijd niet meer gespeeld, sinds hij de Chinese beker won", tempert Martinez de verwachtingen wel even. Die bekerfinale dateert van 19 december. "Dus zijn we nu informatie aan het opstapelen. Marouane is één van de spelers die we week na week volgen."

"Zolang we de speler in kwestie niet hebben opgeroepen, zijn er heel wat zaken die we in rekening moeten nemen. Momenteel is hij echter een speler die we niet vergeten en iemand waarover we informatie blijven verzamelen", besluit Martinez oppervlakkig.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws