Leye denkt nog niet aan ontslag bij Standard: Je moet persoonlijkheid tonen

Leye denkt nog niet aan ontslag bij Standard: "Je moet persoonlijkheid tonen"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 21:26zo 28-02-2021 om 21:26

Standard Luik ging zondagnamiddag op eigen veld onderuit tegen RSC Anderlecht. Daardoor blijft de ploeg van Mbaye Leye achter met 3 op 18. Een slecht rapport voor de coach van Standard, maar aan een ontslag denkt hij nog niet.

Play-Off 1 mogen de Rouches alleszins vergeten na de nederlaag tegen Anderlecht. "Je moet realistisch blijven. Langs de andere kant: in België kan je twee matchen winnen en weer bovenaan staan", vertelde Leye aan Het Laatste Nieuws

De beker kan het seizoen nog redden, maar in de volgende ronde is Club Brugge de tegenstander. "We willen op het einde van de rit toch één van onze ambities hebben waargemaakt. Het is nog altijd de kortste weg richting Europees voetbal", aldus Leye.

Aan een eventueel ontslag denkt hij nog niet. "Ik ken de voetbalwereld, ik weet hoe het er aan toegaat. De weg is lang en je zal veel vallen. Het essentiële is om te geloven in je visie. En als er iemand zijn C4 zal krijgen, ben ik het. Kijk: in de zware momenten moet je persoonlijkheid tonen", besloot de coach van Standard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws