Defour wil meer bijdragen bij Mechelen: Ik heb mentaal goede en slechte dagen

Defour wil meer bijdragen bij Mechelen: "Ik heb mentaal goede en slechte dagen"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 21:08zo 28-02-2021 om 21:08

Steven Defour keerde vorige zomer terug naar KV Mechelen, de club waar hij begon al jonge voetballer. Een droom voor de ex-Rode Duivel, maar hij heeft nog maar weinig kunnen bijdragen op de grasmat. Defour hoopt daar verandering in te brengen.

"Ik ben op een plaats waar ik gelukkig ben. De realiteit is dat mijn kuiten zijn wat ze zijn. Het is niet plezant als je altijd reactie ondervindt", vertelde Defour in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Kijk je enkel naar het sportieve, kan ik niet tevreden zijn. Maar ik probeer de ploeg te helpen op andere manieren. En dat lukt me goed. Ik ben aanwezig in de kleedkamer, klop op tafel als het moet. Niet dat ik elke week een grote mond opzet, maar wel als het nodig is."

De kuiten blijven een groot probleem. "Na een zware training of door een opeenvolging van wedstrijden, voel ik die pijn eens zo fel. Soms is dat moeilijk, hé. Ik heb mentaal goede en slechte dagen. Soms heb ik een uitstekende training, dan weer een mindere. De slechte dagen komen steeds vaker voor", besloot Defour.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws