Kompany ziet vooruitgang bij Anderlecht: Steeds met het mes op de keel

Kompany ziet vooruitgang bij Anderlecht: "Steeds met het mes op de keel"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 20:32zo 28-02-2021 om 20:32

RSC Anderlecht heeft zondagnamiddag de topper gewonnen op het veld van Standard Luik. De ploeg van Vincent Kompany leverde een degelijke prestatie af. Dat zag ook een tevreden trainer.

"Ik kon maar één ding komen zoeken hier vandaag, het enige wat de fans verwachtten was een resultaat", vertelde Kompany na de match aan Het Laatste Nieuws. "We hebben laten zien dat we klaar waren om te strijden. Los van het talent en de jonge leeftijd van mijn ploeg, hebben we vooral laten zien dat we bereid zijn om ook het vuile werk op te knappen."

"Natuurlijk was er een heel gedeelte van ons voetbal dat vandaag moeilijk uit te voeren was, maar Standard is een ploeg die heel goed druk zet. Ik denk dat we onze kansen nog veel beter kunnen uitspelen. Als we dat doen, dan kunnen we nog comfortabeler voetballen. Dan kunnen we de ruimtes bespelen en onze kwaliteiten laten zien. Momenteel is het steeds met het mes op de keel, dit is een ploeg van de beste hoogtes en de grootste laagtes. Dus ik blijf rustig", besloot Kompany.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws