Ref wordt geviseerd na Beerschot - Moeskroen: Duidelijke duwfout

Ref wordt geviseerd na Beerschot - Moeskroen: "Duidelijke duwfout"

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 19:15zo 28-02-2021 om 19:15

Moeskroen leek lange tijd op weg naar de zege tegen Beerschot, maar in de slotfase gaf het nog een 0-2 uit handen. Alessandro Ciranni kan er niet mee lachen, want hij zag een overtreding bij de gelijkmaker.

"We kwamen hier om de drie punten te pakken, om met een goed blok op de tegenaanval te spelen. Dat lukte heel goed. Als je een kwartier voor het einde 0-2 voor staat dan wil je die drie punten meenemen. Jammer genoeg is dat niet gelukt", vertelt hij aan Sporza.

Scheidsrechter Jasper Vergoote maakte voor Ciranni geen goede beurt. "Ik heb de beelden teruggezien en er is bij de 2-2 een duidelijke duwfout op Bakic en op Lepoint. Het is jammer dat de scheidsrechter niet eens naar de beelden wou gaan kijken toen ik hem erover aansprak. Hij hield zich meer bezig met de akkefietjes, in plaats van contact op te nemen met de VAR."

Ciranni zag nog wel meer wantoestanden. "Blijkbaar is een inworp sinds vandaag ook geldig als je je voet in het veld zet. Het is jammer, want wij wilden die drie superbelangrijke punten meenemen naar huis."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws