Beerschot kan nog een puntje uit de brand slepen tegen Moeskroen

28-02-2021 18:00 Laatste update: 18:07
5

Beerschot heeft in eigen huis 2-2 gespeeld tegen Moeskroen. De bezoekers kwamen wel 0-2 voor, maar konden die voorsprong niet vasthouden.

Beerschot begon pover aan de wedstrijd. Moeskroen was veruit de betere ploeg in de eerste helft en kon dat ook verzilveren. Onana kon Vanhamel verschalken met een kopbal. Beerschot had niet echt een reactie in huis, al kon het wel nog dreigen met een kopbal van Holzhauser. De eerste helft eindigde op 0-1.

Ook in de tweede helft was het vooral Moeskroen dat kon prikken. Tabekou miste zijn eerste kans nog, maar bij de tweede poging was het wél raak 0-2. Met nog amper twintig minuten op de klok leek het over voor Beerschot, maar plots schoten de Ratten wakker.

Eerst was het Eleke die vijf minuten voor tijd de aansluitingstreffer kon maken. Moeskroen werd nerveus en leek de drie punten nog binnen te halen, maar dat was buiten Radic gerekend. In de absolute slotfase zorgde hij nog voor de onverhoopte 2-2.