Beerschot kan nog een puntje uit de brand slepen tegen Moeskroen

Beerschot kan nog een puntje uit de brand slepen tegen Moeskroen

Gepubliceerd: zondag 28 februari 2021 om 18:00zo 28-02-2021 om 18:00

Laatste update: zondag 28 februari 2021 om 18:07zo 28-02-2021 om 18:07

Beerschot heeft in eigen huis 2-2 gespeeld tegen Moeskroen. De bezoekers kwamen wel 0-2 voor, maar konden die voorsprong niet vasthouden. 

Beerschot begon pover aan de wedstrijd. Moeskroen was veruit de betere ploeg in de eerste helft en kon dat ook verzilveren. Onana kon Vanhamel verschalken met een kopbal. Beerschot had niet echt een reactie in huis, al kon het wel nog dreigen met een kopbal van Holzhauser. De eerste helft eindigde op 0-1.

Ook in de tweede helft was het vooral Moeskroen dat kon prikken. Tabekou miste zijn eerste kans nog, maar bij de tweede poging was het wél raak 0-2. Met nog amper twintig minuten op de klok leek het over voor Beerschot, maar plots schoten de Ratten wakker.

Eerst was het Eleke die vijf minuten voor tijd de aansluitingstreffer kon maken. Moeskroen werd nerveus en leek de drie punten nog binnen te halen, maar dat was buiten Radic gerekend. In de absolute slotfase zorgde hij nog voor de onverhoopte 2-2.

Klap voor Moeskroen
Moeskroen heeft zo twee dure punten weg. Het had gelijk kunnen komen met Cercle Brugge bij een zege. Beerschot is momenteel zevende en heeft nog een kansje op Play-Off 1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws