Vrancken na nederlaag op KVO: Eén van de moeilijkste verplaatsingen

Vrancken na nederlaag op KVO: "Eén van de moeilijkste verplaatsingen"

27-02-2021 22:07

KV Mechelen wist zaterdagavond niet te winnen op het veld van KV Oostende en blijft zo hangen op een negende plaats. Een strafschopdoelpunt van Gueye bezorgde KV Oostende de drie punten. De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker maar die kwam er niet, integendeel Brecht Cappon zorgde voor de beslissing op de omschakeling, 2-0. Wouter Vrancken was toch trots op zijn spelers.

KV Mechelen kende voor de nederlaag op KV Oostende een goede reeks en klom stilletjes omhoog in het klassement. KV Oostende roept die opmars even een halt toe, maar Wouter Vrancken blikt toch met trots terug op de wedstrijd. "Ondanks het verlies ben ik wel erg trots op de manier waarop we hier zijn komen voetballen. Voor mij één van de moeilijkste verplaatsingen van het seizoen", liet coach Vrancken weten op de persconferentie achter de wedstrijd

Het probleem van Mechelen is al een tijdje het gebrek aan efficiëntie, en ook vandaag weer vond Vrancken. "Jammer dat de efficiëntie ontbrak vanavond. We kenden een moeilijk begin van de partij en herstelden na twintig minuten het evenwicht. Op dat moment kregen we een ongelukkige strafschop tegen. In de tweede helft waren we dominant met enkele goeie kansen, maar lieten we het na om te scoren", aldus Vrancken.