Supporters van Standard maken hun spelers klaar voor de topper tegen Anderlecht

Supporters van Standard maken hun spelers klaar voor de topper tegen Anderlecht

27-02-2021 21:25
2

De topper deze speeldag is de wedstrijd tussen Standard en RSC Anderlecht. De classico wordt zondagmiddag afgewerkt en is voor beide ploegen een belangrijke wedstrijd in de strijd om een Play Off plaats. De supporters van Standard plaatsten een tifo op het trainingsveld om hun spelers te motiveren.

De topper tussen Standard en RSC Anderlecht heeft al veel spektakel gebracht op het veld maar ook naast het veld, denken we maar aan de testwedstrijden om de kampioen te bepalen of de terugkeer van Steven Defour als Anderlecht-speler naar Scléssin en het bijhorende spandoek. Beide ploegen waren vroeger een zekerheid in Play Off 1 maar dit seizoen moet er nog gestreden worden voor een plaats in de top 4. 

RSC Anderlecht staat vijfde op vier punten van de vierde plaats die ingepalmd is door KV Oostende. Standard de Lièege staat een stukje verder in het klassement maar heft nog steeds de kans om Play Off 1 te spelen. De Rouches staan op een tiende plaats met 40 punten op zes punten van een Play Off 1 plaats. Voor de supporters is het ook een levensbelangrijke wedstrijd tegen Anderlecht, daarom staken ze hun spelers nog een hart onder de riem met bijhorend spandoek.