Dure Beerschot-aanwinst Suzuki blijft zoeken naar goals: Die zullen wel komen

Dure Beerschot-aanwinst Suzuki blijft zoeken naar goals: "Die zullen wel komen"

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 19:31za 27-02-2021 om 19:31

K. Beerschot V.A haalde Mushashi Suzuki met grote verwachtingen in huis, maar de Japanner kon die nog niet helemaal inlossen. De spits heeft het moeilijk om zich door te zetten, al lijkt hij er tegenwoordig wel wat meer door te komen. Hij voelt zich ook steeds beter bij Beerschot.

Voor Suzuki is het zijn eerste avontuur in Europa en was het dus ook een cultuurshock na zijn vertrek uit Japan. "Af en toe maak ik weleens een wandelingetje door het centrum van Antwerpen. Het is in niets te vergelijken met wat wij in Japan kennen", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Daar staat alles veel meer op elkaar gepropt, alles is verlicht met neon… Het is allemaal veel flitsender. Antwerpen, voor ons is dat trouwens geen stad, is veel aangenamer om in rond te wandelen. Er is veel meer ruimte, veel meer rust… Heel relaxed", klinkt het.

Hij had het wel even moeilijk in het begin, zonder zijn familie. "Voor ik naar België kwam, had ik nog nooit alleen gewoond. Ik ga niet zeggen dat ik hier die eerste maanden eenzaam was, maar makkelijk was het zeker niet. Sinds mijn vrouw en kinderen in december naar België zijn gekomen, heb ik opnieuw meer stabiliteit gevonden", zegt Suzuki.

Doelpunten
Inmiddels heeft Suzuki wel nog steeds maar één keer weten scoren in zestien partijen. "Uiteraard ben je daar als aanvaller mee bezig, maar ik probeer er niet op te focussen. Dan zou het zeker niet meer goed komen. Het enige wat ik kan doen, is hard blijven werken. De laatste weken gaat het toch al wat beter. Ik ben ervan overtuigd dat die goals wel zullen volgen", zegt hij.

En als hij kan overtuigen, hoeft een vertrek bij Beerschot ook niet voor hem. Suzuki voelt zich wel goed in Antwerpen. "Ja, ik zou er geen probleem mee hebben om hier enkele jaren te blijven", besluit Suzuki.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws