Köln-fans zijn Dennis (Club Brugge) nu al beu: 'Hij is zo slecht!'

Köln-fans zijn Dennis (Club Brugge) nu al beu: 'Hij is zo slecht!'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 17:00za 27-02-2021 om 17:00

Emmanuel Dennis heeft zijn start bij 1. FC Köln volledig gemist. De Nigeriaanse huurling van Club Brugge kon nog niet overtuigen bij de Duitse ploeg en stelde ook tegen Bayern München teleur. De fans zijn hem inmiddels al kotsbeu.

Dennis heeft het nog niet makkelijk gehad bij Köln en wist tot dusver verre van te overtuigen bij de Duitse club. Tegen Bayern München begon hij in de basis, maar werd hij na één helft al aan de kant gehouden. De fans zijn Dennis inmiddels al kotsbeu.

Op social media is er enkel maar kritiek te lezen op de huurling van Club Brugge. 'Hij is zo slecht', geeft één fan aan. 'Hij is net als Balou uit Jungle Book. Hij weet niet hoe hij op het veld moet bewegen', schrijft een andere fan. 'Hij kent de buitenspelregels niet eens. En hij vernietigde ooit Real Madrid eens …', aldus nog een supporter van Köln.

De Duitse club huurt hem momenteel van Club Brugge, maar wist geen aankoopoptie de bedingen. De kans dat Dennis ook definitief wordt overgenomen door Köln, lijkt bijzonder klein. Hij zit na zes wedstrijden voor de club aan amper één doelpunt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws