'Hypocriete' Zlatan gefileerd door LeBron James: 'Die dingen zijn niet oké'

'Hypocriete' Zlatan gefileerd door LeBron James: 'Die dingen zijn niet oké'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 15:20za 27-02-2021 om 15:20

LeBron James, de beroemde basketballer van de Los Angeles Lakers, heeft in een reactie uitgehaald naar Zlatan Ibrahimovic. James vecht voor de rechten van personen met een donkere huidskleur, maar Zlatan gaf in het verleden meermaals aan dat hij zich beter op het basketballen kon concentreren.

"LeBron is fenomenaal in wat hij doet, maar ik houd er niet van dat wanneer mensen een bepaalde status hebben, ze tegelijkertijd aan politiek gaan doen", vertelde Zlatan over James. "Doe waar je goed in bent: je beroep. Ik speel voetbal, omdat ik de beste ben in voetbal. Ik doe niet aan politiek. Als ik een politicus was, zou ik politiek bedreven hebben."

James reageerde in eerste instantie niet op de uitlatingen van Zlatan, maar na de wedstrijd tegen de Portland Trail Blazers van vrijdagavond deed hij dat alsnog. Hij noemnde Zlatan 'een hypocriet'. "Ik ga mijn mond niet houden over dingen die niet oké zijn", wordt James geciteerd door Diario SPORT. "Ik praat over ongelijkheid, sociaal onrecht en racisme. Ik weet wat er gebeurt, ik heb een groep van meer dan 300 kinderen op mijn school die hetzelfde meemaken. Die hebben een stem nodig."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws