'Spoedtransfer en bod op Padt (ex-KAA Gent) afgewezen door Groningen'

'Spoedtransfer en bod op Padt (ex-KAA Gent) afgewezen door Groningen'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 14:28za 27-02-2021 om 14:28

Sergio Padt (ex-KAA Gent) vertrekt na dit seizoen naar Ludogorets Razgrad en als het aan FC Groningen ligt blijft het daarbij. De Bulgaren hopen Padt eerder over te kunnen nemen en brachten zelfs een bod uit, waar de Trots van het Noorden niet mee akkoord gaat.

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (0-0) liet Padt optekenen dat hij zijn laatste wedstrijd voor Groningen zou kunnen hebben gekeept, maar daar lijkt voorlopig geen sprake van. Volgens Voetbal International heeft de club een bod van Ludogorets om hem eerder over te nemen naast zich neergelegd.

De keeper uit Amsterdam vertrekt na dit seizoen transfervrij naar Bulgarije, maar die club hoopt Groningen ervan te overtuigen om Padt eerder te laten gaan. In januari werd er al een bod neergelegd en het voorstel dat deze week op de noordelijke burelen lag was een stuk aantrekkelijker. Toch ging de club niet akkoord: VI schrijft dat Groningen het sterke seizoen wil bekronen en met Padt voor Europees voetbal wil gaan.

Groningen speelt zondagmiddag een uitwedstrijd bij Fortuna Sittard en trainer Danny Buijs liet al optekenen in die wedstrijd 'gewoon' op zijn keeper te rekenen. In het verleden speelde Padt 63 wedstrijden bij KAA Gent.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws