'Struijk heeft voorkeur voor Oranje, maar kijkt met schuin oog naar België'

'Struijk heeft voorkeur voor Oranje, maar kijkt met schuin oog naar België'

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 13:08za 27-02-2021 om 13:08

Leeds United-speler Pascal Struijk moet op korte termijn beslissen of hij voor de nationale ploeg van Nederland of de Rode Duivels uit wil komen. De 21-jarige verdediger werd geboren in ons land, maar speelde in meerdere jeugdselecties van Oranje.

Dit seizoen beleeft de jonge centrumverdediger zijn definitieve doorbraak in het profvoetbal. Struijk heeft bij het gepromoveerde Leeds regelmatig een basisplaats en valt op door zijn goede en overtuigende spel bij de huidige nummer tien van de Premier League. Door zijn sterke seizoen staat Struijk in de belangstelling van meerdere Europese topclubs en heeft ook Roberto Martínez een oogje op hem laten vallen.

De sportieve baas van de Rode Duivels nam onlangs al contact op met Struijk, weet Voetbal International. In Nederland is Struijk nog niet in beeld, waardoor de verdediger nu de mogelijkheden bekijkt om een Belgisch paspoort aan te vragen, om op die manier uit te kunnen komen voor de Duivels. De Nederlander heeft volgens Voetbal International een voorkeur voor Oranje, maar omdat de interesse uitblijft, kan het zo maar zijn dat Struijk international van België gaat worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws