Martínez sluit Barça-hoofdstuk af: Heeft mij van gedachten doen veranderen

Martínez sluit Barça-hoofdstuk af: "Heeft mij van gedachten doen veranderen"

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 11:25za 27-02-2021 om 11:25

Lautaro Martínez blijft bij Inter, ondanks verregaande interesse van FC Barcelona, ook na aankomende zomer trouw. De 23-jarige Argentijn stelt dat zijn coach Antonio Conte hem van gedachten heeft doen veranderen.

In gesprek met de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport vertelt de kleine aanvaller dat zijn hart bij Inter ligt. "Ja, ik ga mijn contract openbreken en verlengen: mij toekomst ligt hier, ik wil nog een lange tijd in Milaan blijven." Martínez geeft in het uitgebreide interview aan dat zijn trainer een grote rol heeft gespeeld in de verandering van zijn gedachtegang.

De talentvolle Argentijn werd meerdere malen gelinkt aan een overstap naar Barcelona, maar de Italiaanse oefenmeester heeft Martínez ervan overtuigd om in Milaan te blijven. "Conte heeft mij van gedachten doen veranderen. Als we de Scudetto winnen, zal ik deze tatoeëren. Ik wil met Inter naar de top van Europa."

Martínez erkent dat Barcelona naar hem informeerde, maar heeft het inmiddels achter zich gelaten. "Ja, Barcelona wilde mij een jaar geleden hebben. Maar ik heb tegen mijn trainer gezegd: 'Maak je geen zorgen, ik ben gefocust op de plannen van Inter.' Voor mij is Barcelona nu alleen nog maar verleden tijd, ik blijf bij Inter."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws