Hrosovsky na belangrijke zege van KRC Genk: Dit kan ons weer op de rails zetten

Hrosovsky na belangrijke zege van KRC Genk: "Dit kan ons weer op de rails zetten"

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 09:45za 27-02-2021 om 09:45

KRC Genk heeft op het veld van Sporting Charleroi het vel van John van den Brom (voorlopig) gered door een belangrijke 1-2 overwinning te boeken. Ook in de strijd om Play-Off 1 was deze zege broodnodig, zo vertelt middenvelder Patrik Hrosovsky.

"De wedstrijd was uitermate belangrijk voor beide ploegen, maar ik had het gevoel dat wij met meer zegedrang voetbalden dan Charleroi. Vooral tijdens de eerste helft waren we baas. Dat overwicht had ons aan de rust meer dan één doelpunt moeten opleveren, maar scoren doe je nu eenmaal niet op bestelling", vertelt de Genk-middenvelder in Het Laatste Nieuws.

"Na de 1-1 stonden we serieus onder druk. Het was alle hens aan dek om stand te houden, maar iedereen is tot het uiterste gegaan. Dat was nodig, want Charleroi is een stevige ploeg. En die inzet heeft ons toegelaten in het slot toch nog de zege te forceren. Een verdiende zege, die net op tijd komt na een periode van twijfels."

Met drie thuiswedstrijden in het verschiet kan Genk weer met vertrouwen vooruit kijken. "Deze overwinning kan ons opnieuw helemaal op de rails zetten", besluit Hrosovsky. "Een keerpunt waaruit we het vertrouwen moeten putten om de reguliere competitie met succes af te sluiten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Haalt Genk PO1?

Ja
57%
Nee
43%
(459 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws