Boskamp: “Blijkbaar is winnen niet meer het belangrijkste bij Anderlecht”

Boskamp: “Blijkbaar is winnen niet meer het belangrijkste bij Anderlecht”

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 08:28za 27-02-2021 om 08:28

De Klassieker tussen Standard Luik en RSC Anderlecht staat voor de deur. Voor Johan Boskamp een reden om de wedstrijd en beide ploegen tegenover Het Belang van Limburg onder de loep te nemen.

“Een zonde dat Gent-Club Brugge is uitgesteld”, begint Boskamp. “Ik ga Standard-Anderlecht combineren met de topmatchen in Nederland en het wielrennen. Voor Kompany is het wel een belangrijke wedstrijd, hé. Ik heb vorige week nog eens naar zijn Anderlecht gekeken.”

De resultaten blijven uit bij Anderlecht. “Hij legt het goed uit, maar vroeger was winnen het belangrijkste bij Anderlecht. Blijkbaar is dat niet meer zo. Bij Standard begint het gezeik langzaamaan ook weer. Dat zijn toch grote namen in ons voetbal, die steeds meer worden bijgebeend door clubs als Antwerp.”

“Wel, dat was een paar jaar geleden nog een tweedeklasser. Er zijn nog tien ploegen die meedoen voor play-off 1. KV Mechelen, Zulte Waregem en Oostende doen op dit moment niet onder voor Standard en Anderlecht. Is dat omdat het algemene niveau van onze competitie er beter op is geworden of minder? Nou, ik denk het tweede.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Heeft Boskamp hier gelijk?

Ja
84%
Nee
16%
(208 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws