Ademruimte voor Van den Brom na zege KRC Genk: “Een enorme opluchting”

Ademruimte voor Van den Brom na zege KRC Genk: “Een enorme opluchting”

Gepubliceerd: zaterdag 27 februari 2021 om 07:00za 27-02-2021 om 07:00

KRC Genk won met 1-2 op het veld van Sporting Charleroi en coach John van den Brom heeft zo weer wat ademruimte. De Nederlander werd in vraag gesteld na de mindere resultaten van de afgelopen weken.

Tegenover Sporza laat van den Brom zich uit over de situatie. "Ik ben heel opgelucht. Natuurlijk voor jezelf, na alle mindere resultaten van de afgelopen weken. Maar vooral ook voor het team. Ik vind nog steeds dat we een heel goed elftal hebben, je zag dat er vandaag echt een ploeg stond om resultaat te halen. Dit team wilde echt winnen."

Charleroi kwam wel opzetten na de 1-1. "Na de 1-1 was het even wat minder, maar daarna ging mijn ploeg er weer vol voor. Het is fijn dat we daar eindelijk nog eens voor beloond werden. Wat volgde was opluchting en ontlading bij alles en iedereen. Dat was leuk om mee te maken na een lastige periode. Dit is lekker."

Van den Brom voelde geen druk. "Ik heb nooit de indruk gehad dat er enorme druk op mijn schouders lag. Pas op, voor mezelf leg ik die wel, hoor. Het gaat niet alleen om mij. Ik heb dat nooit gevoeld en nu nog steeds niet, omdat je wint. Wij weten waar we mee bezig zijn."

"Nogmaals, dit gaat niet alleen om mij. Het gaat om iedereen die er dag en nacht mee bezig is om uit een vervelende periode te komen. De reacties die je zag na de match, ook bij bijvoorbeeld een Dimitri de Condé, dan weet je dat we er alles voor gedaan hebben”, aldus van den Brom.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws