Toen ik bij Anderlecht speelde was ik fan van Standard, maar dat zei ik niet

"Toen ik bij Anderlecht speelde was ik fan van Standard, maar dat zei ik niet"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 22:13vr 26-02-2021 om 22:13

Zondagmiddag staat de 'Belgische Classico' op het programma, Standard ontvangt dan RSC Anderlecht. Beide ploegen zijn in volle ontwikkeling om weer de top van België te worden. Zondag hoopt Selim Amallah met Standard een goede beurt te maken.

Zondag om 13u30 staat de topper van de speeldag op het programma. Standard neemt het op tegen RSC Anderlecht in een rechtstreeks duel voor een top 4 plaats. Beide ploegen hebben hun zinnen gezet op een Play Off 1 plek. Selim Amallah die in de jeugd nog bij Anderlecht speelde, heeft alle vertrouwen in zijn ploeg. "We spelen offensiever, scoren meer en we amuseren ons opnieuw. Vooral dat laatste is belangrijk. Standard heeft een beetje folie nodig. Wees gerust, hier zit genoeg kwaliteit", liet Amallah weten in Het Laatste Nieuws.

Voor Selim Amallah wordt het een speciale wedstrijd want vroeger was hij actief bij de jeugd van Anderlecht. "Ik ban altijd al fan geweest van Standard. Zelfs toen ik bij Anderlecht speelde - maar ik zei dat niet, hoor. Ik heb geen moment nagedacht toen ze me wilden. Het was een uitgemaakte zaak", aldus de Standard-speler. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws